Bij Morssinkhof Groep telt iedereen mee

Bij Morssinkhof Groep telt iedereen mee

Marcel Bernards (57), Michel Sip (50) en Henk van Uden (66) werken al heel wat jaren bij WerkBedrijf. Sinds ruim vijf jaar werken ze voor Morssinkhof Groep in Malden. Dat bedrijf maakt onder andere producten van beton, zoals sierbestrating. Marcel, Michel en Henk hebben het hier goed naar hun zin.

“Ik voel mij erg gewaardeerd bij Morssinkhof Groep. Ik wil hier nooit meer weg!”, vertelt Michel.

Ook Henk heeft het naar zijn zin. “Ik doe van alles wat,” vertelt hij. “Ik bundel stenen en doe er een bandje omheen. Dit is mijn laatste jaar hier. Dan ga ik met pensioen.

Marcel: “Ik vind het zo fijn dat we ‘gezien’ worden bij Morssinkhof Groep. Daar ben ik heel dankbaar voor.

Lees hier het hele verhaal.

Back to Top